divendres, 2 de febrer del 2018

Arròs caldós d'hivern

Ingredients
Un grapat de faves
8 carxofes
2 manolls d'alls tendres
2 grapats grans de cigrons hidratats o es poden posar pèsols
3 o 4 fulles de bleda/col/kale
1 got i mig d'arròs, preferentment integral

S'ompli una cassola d'aigua fins dalt i es posa a escalfar. Després es tallen tots els ingredients llevat de l'arròs en trossets xicotets. A mesura que es tallen es van posant dins la cassola a bullir. S'inclouen els cigrons. QUan ja està tot es deixa fins que la cassola desprèn olor, uns 40 o 50 minuts a foc baixet. Per últim s'inclou l'arròs.

Possibilitats: es pot condimentar amb cúrcuma. I quan l'arròs està quasi esclatat, que només li queda fer-se el cor, es poden tirar dos grapats de flors de bròquil o flor-i-col. Si es vol un gustet més fort, es pot servir amb una tallada d'all i julivert per damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada